поп рок альтернатива хип-хоп джаз хитпарады музей новые лица теревенi
Новости
в Украине
в СНГ
в мире
Слухи
Афиша
концертная
клубная
Мысли вслух
События
концерты
фестивали
Reading-Room
Рецензии
CD
DVD
Интервью
Хронограф
Досье
Фотоархив
Словарь
Форум
Доски объявлений
Сервисы
экспорт новостей
Реклама на сайте
24.12.2003 13:18
Каролина Эгельтрович
 
Кумиры и поклонники

Очередной наш «звездный» опрос посвящен фанатам и их поклонникам. Да-да, именно так. Нынешние звезды - нормальные люди, которые в детстве (юности) фанатели от кого-то точно так же, как фанатеете теперь по ним вы. Кто это был? Как трансформировалось (и трансформировались ли) это чувство со временем? Как чувствуют себя теперь наши звезды, оказавшись по другую сторону барьера? Наши вопросы вашим кумирам мы разбили на несколько тем:

1. Считаете ли Вы себя фанатом кого-нибудь/чего-нибудь?
2. Фанатели ли в юности от кого-либо?
3. Приходилось ли встречаться со своими кумирами?
4. Боитесь ли особо «буйных» фанатов? Встречались ли такие (вспомните, пожалуйста, интересные случаи).

...А ответы получились такими:


Сашко Положинский (Тартак):

1. Фанатом - н╕. Фанатизм, як мен╕ зда╓ться,  дуже обмежу╓ мислення, а для мене це неприйнятно... :)
2. Я був прихильником ╕ дос╕ таким ╓, але об'╓кти мо╓╖ прихильност╕ пост╕йно зм╕нюються - к╕льк╕сно та як╕сно - ╕ н╕коли не мають певно╖ ексклюзивност╕... :)
3. Пост╕йно зустр╕чаюся з людьми, до яких ставлюся з величезною повагою та пошаною, але н╕коли не вводив ╖х для себе в статус кумира... :)
4. Я завжди намагаюся припиняти будь-як╕ прояви "фанатизму" по в╕дношенню до мене особисто та до гурту "Тартак" в ц╕лому. Прагну п╕дтримувати у прихильник╕в "Тартака" максимальну осмислен╕сть в сприйнятт╕ всього того, чим ми займа╓мося. 

Фоззи (ТНМКонго):

1. Я считаю себя фанатом киевского «Динамо». Лет с десяти.
2. Ну да, фанател. От групп «Кино», «Разные Люди», «Аквариум».
3. У большинства из них я через много лет, уже работая на «Приват ТВ», брал интервью. Практически все при личном контакте меня разочаровали... Магия испарялась.
4. У нас воспитанные слушатели. Хотя бывает всякое... Стараюсь держаться на расстоянии, дабы магию не испарять=)

Юля Мищенко (Талита Кум):

1. Я однозначно фанатка Ст╕нга. Нав╕ть компан╕╓ю друз╕в у Львов╕ ми завжди в╕дзначали його день народження. А взагал╕ - фанатка ус╕х музичних особистостей, як╕ роблять чесну музику ╕ роками ╕снують на сцен╕.
2. Кумиром  в той час, коли я т╕льки починали ходити на концерти, однозначно для вс╕х мо╖х друз╕в у Львов╕ були "Мертвий П╕вень" та "Плач ╢рем╕╖". Суть була нав╕ть не так в музиц╕, як в атмосфер╕ самих концерт╕в та тих текст╕в,  на як╕ вони сп╕вали п╕сн╕. Акустичн╕ п╕сн╕ " П╕вня" ми в компан╕╖ сп╕вали п╕д г╕тару. Ця музика була н╕би в╕дображенням духу нашо╖ компан╕╖. Зараз цей шарм вже " не працю╓" так на мене - напевно тому, що я подоросл╕шала, ╕накше сприймаю св╕т.
3. Недавно познайомилась з Юр╕╓м Шевчуком. Дуже дивно  бачити близько людину - кумира дитинства, розмовляти, знаходити сп╕льн╕ теми. Мен╕ зда╓ться, що справжня величина людини ╕ особистост╕ якраз виража╓ться  в тому, що в присутност╕ справд╕ велико╖ людини вс╕ почувають себе теж трошки кращими, н╕ж насправд╕, н╕би осяян╕  св╕тлом ц╕╓╖ потужно╖ особистост╕. А коли у присутност╕ з╕рки  вс╕м решта некомфортно ╕ виника╓ незатишне в╕дчуття , бо з╕рка на все дивиться зверху - це просто дешев╕
4. Народна любов часом виража╓ться дуже см╕шними способами. Наприклад, якось виходжу я з кафе, на вулиц╕ вже веч╕р, сут╕нки. До мене п╕дходить чолов╕к невизначеного в╕ку у шапочц╕, под╕бний на представника канадсько╖ оптово╖ компан╕╖. ╤ пита╓ : "У вас ручка ╓?" Я думаю, що зараз в╕н запропону╓ купити в межах акц╕╖ супер-ручку - а в подарунок отримати наприклад, л╕хтарик, або ще щось в тому ж дус╕. В╕дпов╕дно я випадаю на мороз. А в╕н каже: " Ну от, ╕ в╕р вам п╕сля цього! А по телев╕зору завжди так гарно брешете!"
Або ще недавно - я в к╕оску купувала с╕к, а поруч компан╕я (так╕ дядьки рок╕в по тридцять) пили пиво. ╤ причепились : "Девушка, купите нам пива! " Я думаю - от же ж мужики, що за спос╕б залицятись! Теж морожусь, в╕дходжу, а вони всл╕д кричать - "Ну ╕ не треба, добре-добре, ми ваш кл╕п не будем б╕льше дивитись!"

Александр Пономарев:

1. Нет, не считаю. Хотя очень люблю бокс и футбол. Можно сказать, что я фанат этих видов спорта.
2. Музыкальных кумиров не было. Конечно, мне нравились те или иные исполнители, но, чтобы я, как другие, а особенно девушки, собирал плакаты, открытки - такого не было.  
4. Нет, не боюсь. И, к счастью, никаких очень опасных инцидентов не было. Правда, голые девушки зимой бросались на капот моей машины, поклонники поднимали на руках автобус, где был я и моя команда. Но, я понимаю, что все это лишь проявления их любви.

Росава:

1. Я думаю, ми вс╕ в певному розум╕нн╕ фанати життя, тому, що посп╕ша╓мо жити, чогось досягнути, сповна вдихати пов╕тря свободи д╕й, ╕ взагал╕ рад╕ти. Я фанат життя, я люблю жити ╕ робити те, що мен╕ подоба╓ться.
2. В╕дверто кажучи, тод╕ вс╕ фанат╕ли в╕д "Ласкового Мая", ╕ мене не об╕йшла ця ж участь. Пам'ятаю, що складали п╕сенники з ╖хн╕ми п╕снями, вир╕зали вс╕ можлив╕ фотограф╕╖ ╕ статт╕ Юри Шатунова. Зараз звичайно см╕шно в╕д цього.
3. У в╕ц╕ 10 рок╕в я була на "Р╕здвяних зустр╕чах" Алли Пугачово╖. Аж╕отаж був такий! Концерт в╕дбувався  в ки╖вському Палац╕ Спорту. Виступало багато р╕зних виконавц╕в, ╕ концерт завершувала Алла Борис╕вна. Людей до сцени набилось ст╕льки, що було не реально проштовхнутись, але я була маленька ╕ прол╕зла до самих сх╕дц╕в, на яких стояла Пугачова. Я дещо розгубилась, пот╕м побачила як десь за натовпом пробивався якийсь чолов╕к з букетом. Я вихопила в нього букет, оск╕льки шанс╕в у нього не було, ╕ вручила кв╕ти Примадонн╕. Пот╕м ми з Аллою Борис╕вною зустр╕лись на Тавр╕йських ╕грах 2000 року, де я мала нагоду подарувати ╖й св╕й альбом.
4. Були так╕, що писали романтичн╕ листи, в╕рш╕, запрошували на побачення, але збоченц╕в не було. Хоча, пригадую один концерт  у м. Б╕ла Церква, коли п╕д час мого виступу дек╕лька хлопц╕в у вже у "п╕ддатому" стан╕ вискочили на сцену ╕ рушили прямо на мене з об╕ймами. Охорона не встигла в╕дреагувати. На щастя поруч сцени був м╕й батько, який ╖х нейтрал╕зував. Ще якось у парку, коли я виходила на проб╕жку, до мене причепився один "ф╕зкультурник", який чекав мене кожного разу, коли я виходила у парк ╕ казав, що буде мене охороняти в╕д фанат╕в п╕д час мо╖х занять спортом. Згодом вже мен╕ треба було в╕д нього шукати охорону.

Мария Бурмака:

1. Якщо йдеться про музичних персонаж╕в,то я жодного разу не чекала когось п╕сля концерту ╕з завмиранням серця ╕ н╕чий постер у мене над л╕жком не висить (як ╕ не лежить н╕чия фотограф╕я п╕д подушкою). Якщо йдеться про "поплакати п╕д чиюсь п╕сню"- це бувало. ╤, до реч╕, п╕д п╕сн╕ укра╖нських персонаж╕в траплялось. Хоча найвищий вияв "фанатизму" трапився з╕ мною на концерт╕ Ст╕нга, коли хот╕лося см╕ятися ╕ плакати одночасно, по моб╕лц╕ дзвонилося вс╕м друзям,"аби ╕ вони чули", а п╕сля концерту я напилась коньяку в╕д надлишку почутт╕в.

2. В юност╕ я фанат╕ла в╕д хлопця Льош╕ з паралельного класу, бо в╕н (см╕шно зараз згадати) так гарно грав на г╕тар╕, сп╕вав п╕сн╕ Б╕тлз ╕ дивився сумними очима. В╕д нього фанат╕ли вс╕ д╕вчата нашого класу, а тому я дуже швидко перестала бути в ╖хньому числ╕. Не люблю бути як вс╕.

3. У 96-му роц╕, коли поверталася ╕з World music festival з Австрал╕╖, п╕д час третьо╖ пересадки, в аеропорту Варшави о 6-30 ранку побачила Ст╕нга. Ледь не втратила св╕дом╕сть. П╕д╕йшла до нього. Нав╕ть щось говорила. ╤ в╕н мен╕ в╕дпов╕дав. Взяла у нього автограф на ав╕аквитку (перший ╕ останн╕й автограф у мо╓му житт╕). Довго дивилася, як в╕дл╕та╓ його л╕так у напрямку Франкфурта (в╕н сказав, що летить туди) ╕ думала "Це назива╓ться щастя. Чудеса бувають ╕ це щойно трапилось з╕ мною".

4. У мене нема "буйних фанат╕в" у мене ╓ "тих╕ ╕ дивн╕" фанати. ╢ дек╕лька людей, як╕ пишуть мен╕ роками. Я знаю все про ╖х родини ╕ найменш╕ зм╕ни у житт╕. П╕дозрюю, що напевно, я ╖м подобаюсь не т╕льки як сп╕вачка, тому зустр╕чатися ╕з ними боюсь. Але здеб╕льшого люди, що люблять мене слухати, напевно в чомусь под╕бн╕ до мене само╖. А я "буйною" буваю р╕дко.

Алена Винницкая:

1. Фанатом конкретно кого-то или чего-то нет. Скорее кумиром.
2. Да, был период, когда мне было лет 14 или 15. Эта была группа «Кино». Знала каждую песни, ноты, аккорды, играла их песни на гитаре.
3. Приходилось бывать на концертах «Кино». Испытывала радость просто нереальную. Сейчас все спокойней, конечно.
4. Опасаюсь действительно, но только агрессивных. Стараюсь просто не контактировать с такими  людьми. Случаев с последствиями, к счастью не было.

Паша Гудимов (Океан Ельзи):

1. Сейчас нет, но в глубоком детстве я был одержим идеей стать мультипликатором и фанател от диснеевских мультфильмов и комиксов. По телевизору их не показывали, комиксы невозможно было купить, а при случае , когда я видел фрагменты мультфильмов по польскому телевидению или находил мини комиксы на вкладышах из под жвачек - у меня поднималась температура и потели ладошки:-)
2. Юность - понятие достаточно растяжимое, а «фанатеть» - понятие ещё более растяжимое.
3. Было когда-то... мы выступали на одной концертной площадке с Deep Purple, они в принципе, годятся на роль кумиров. Забавно, что в то время как эта группа поднималась на сцену играла музыка Led Zeppelin... которые тоже годятся в кумиры:-)
4. В Донецке, после концерта я выходил под охраной из дворца спорта и  кто-то так сильно схватил меня за палец, что вывихнул его. После этого я понял, что можно сильно пострадать и физически, что пугает больше всего. Часто случается и порча личного имущества, например, в погоне за автографом  кто-то с ручкой в руках изрисовывал мне рубашки... это тоже не очень приятно, особенно когда рубашки - любимые...:-)

Резюме: все были, все фанатели. И хотя сейчас вспоминать об этом довольно смешно, все понимают, что без этого было не обойтись. И, ребята, хватит Паше рубашки любимые разрисовывать! Слышали - комиксы любит человек - вот и подарите ему парочку:)

обсудить в форуме

ИНТЕРВЬЮ
GREEN GREY: 'Нужно кайфовать на сцене!'
'То, что идиоты умеют разрушить, люди, имея в багаже всего 7 нот, всегда могут взять и восстановить'.
ХРОНОГРАФ
1953 родилась Синди Лопер
знаменитая американская певица, бабушка "girls power".
СЛУХИ
Кань╓ Вест 'запише альбом-триб'ют Боу╖'
Репер вважа╓, що ╓ посл╕довником Боу╖ в сенс╕ музичного новаторства.

Архив / Теревенi
<<Декабрь, 2003 г.>>
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
 



  Теревенi

 
еще >>> 

Телевидение для всей семьи

© ООО "Интерактивный Маркетинг". Все права защищены
ООО "Интерактивный Маркетинг" входит в состав Inter Media Group Limited.
Правовая информация | Контакты | Реклама на сайте
0.076 ~ c0.019 + m0.004 + b0.004 + s0.004 +u0.028